piatok 10. apríla 2015

Mesačná chvastačka (marec 2015)

Toto mesačné meme poriada Judit!
Ide o súhrn všetkých kníh, ktoré za daný mesiac pribudli do vašej knižnice. Zahrňuje knihy kúpené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzovanie. Nezahrňuje knihy požičané, ukradnuté, 
 učebnice a podobné zlo. :)

***
Nikdy som nechápala, prečo je práve marec mesiacom kníh, hlavne kvôli tomu, že v marci nikdy nemám na knihy čas, čo je škoda. Tentokrát je však aj mesačná chvastačka na moje pomery dosť slabá. Nuž, nemôže byť každý mesiac taký štedrý a čítať mám čo aj na niekoľko rokov dopredu, takže je aj celkom dobre, že mi nepribudlo až toľko kníh. :D

***
Knihy, ktoré som si kúpila
Kúpila som si len jednu knihu a aj to iba preto, že som neodolala jej skvele cene. Je to historická kniha Goyove prízraky a veľmi ma zaujala svojou anotáciou. Som zvedavá, ako sa mi bude kniha páčiť, keď sa k nej dostanem. 

Knihy, ktoré som dostala
V marci som mala meniny a čo by to bol za sviatok, keby som nedostala aspoň jednu knihu. Tento rok mi knižný darček dala sestra, od ktorej som dostala 1. a 3. diel série Outlander,  za čo jej veľmi pekne ďakujem. Druhý diel mám už doma, tak možno po mature, kedy budem môcť čítať bez výčitiek to, čo chcem, sa do toho pustím, keďže tieto knihy mi asi zaberú nejaký čas. 


Recenzné výtlačky
V marci mi od vydavateľstva CooBoo prišla Elita, ktorú som hneď aj prečítala a recenziu nájdete na blogu. Veľmi sa mi páčila a už sa naozaj nemôžem dočkať tretej časti. Od vydavateľstva Ikar mi prišla kniha Zbohom, nevinnosť, ktorá už je takisto prečítaná a zrecenzovaná. Bohužiaľ, až tak ma neoslovila a pravdepodobne sa ďalším dielom radšej vyhnem. 



***
Tento mesiac mi pribudlo 5 kníh.

Čítali ste niektoré z nich? Ak áno, ako sa vám páčili? :)

Ellie

6 komentárov:

  1. Elitu si také určitě přečtu, i když si myslím, že vím, jak to celé bude pokračovat :)
    Ale i ostatní knihy vypadají velmi dobře.
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné kusky.Cizinku by som si rada prečitala ale nikde ju nemôžem zohnať.Teším sa na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som si myslela, že Cizinku už nezoženiem, ale som veľmi rada, že ju mám. Snáď sa aj tebe podarí na ňu niekde natrafiť :)

      Odstrániť
  3. Už sa teším na Elitu, no kvôli maturite nemôžem tiež tak čítať, ako som bola zvyknutá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď už za chvíľu je po maturite a potom si čítanie budeme môcť poriadne užívať :)

      Odstrániť
  4. Pěkné kousky. Cizinku si chci někdy taky přečíst :)

    OdpovedaťOdstrániť