piatok 31. júla 2015

V Česku vyjde v auguste:

Vydavateľstvo Host:

Okamžik všeho - Shelly King 



O tejto knihe som doteraz nepočula, ale anotáciou ma veľmi zaujala a rozhodne by som si ju chcela prečítať. 

Dívka v pavoučí síti - David Lagercrantz (Millennium 4.)



Stále som sa k sérii Milénium nedostala, ale určite sa na ňu chystám. Avšak myslím, že skončím tretím dielom, pretože knihy, ktoré sa do série dopíšu neskôr, väčšinou sklamú. 


Vydavateľstvo Baronet:

Prokletý milenec - J. R. Ward (Black Dagger Brotherhood 13.)



Verím, že táto séria je skutočne dobrá, keďže je veľmi populárna a má množstvo fanúšikov. Veľké množstvo dielov ma však vždy odrádzalo. Napriek tomu, dobrovoľne-nasilu, si pravdepodobne budem dokupovať diely, pretože sestra mi tri kúpila. A teraz nemám ani začiatok, ani koniec série, takže mi nič iné neostáva, len si ich postupne všetky dokúpiť. 


Vydavateľstvo Argo:

Řeky Londýna - Ben Aaronovitch (Peter Grant 1.)

Táto kniha vyzerá naozaj skvelo nielen obálkou, ale aj anotáciou. Určite by som si ju rada prečítala a dúfam, že sa vydajú všetky diely. 


Vydavateľstvo Knižní klub:


Pýthiiny rady - Erik Axl Sund (Victoria Bergmans svaghet 3.)



Túto sériu asi nikdy nedočítam. Vzdala som to po prvom diely, ktorý ma strašne nebavil a myslím, že tie zvyšné by som pretrpela. Aj keď nemám rada nedočítané série, radšej si prečítam niečo, čo ma bude baviť oveľa viac. 


Vydavateľstvo Yoli:

Polibek - Anna Todd (After 1.)



Podľa anotácie ma kniha až tak veľmi nezaujala. Počkám si na nejaké recenzie a podľa nich sa rozhodnem, či je alebo nie je táto kniha pre mňa. 


Vydavateľstvo CooBoo:


Skleněný trůn - Sarh J. Maas (Throne of Glass 1.)



Na túto knihu sa veľmi, veľmi teším a určite si ju nenechám ujsť. Neviem, či dám prednosť českému alebo slovenskému vydaniu, ale každopádne si ju prečítam. 


Vydavateľstvo XYZ:

Odpuštění - Jodi Ellen Malpas (This Man 2.)


Jedna jediná noc - Kyra Davis (Just One Night 1.)


Hotel v Paříži: Pokoj č. 3 - Emma Mars (La trilogie Hotel 3.)


Ani jednu z týchto troch kníh sa nechystám čítať. Už niekoľko podobných kníh ma presvedčilo, že to naozaj nie je nič pre mňa a aj tak si myslím, že sú všetky na jedno kopyto. 

Vydavateľstvo Motto:

Zlověstný podzim - G. M. Malliet (Max Tudor 1.)


Anotáciou mi táto kniha veľmi pripomína sériu o Agathe Raisinovej. Myslím, že aj toto bude (napriek tomu, že to je detektívka) rovnako oddychové čítanie z anglického prostredia. 

Cesta ze stracena - Cecelia Ahern 


Od autorky som zatiaľ nečítala nič, ale plánujem si prečítať minimálne S láskou, Rosie. Možno niekedy v budúcnosti sa dostanem aj k jej ďalším knihám. 

Ktoré novinky vás zaujali najviac? :)
Ellie

3 komentáre:

  1. Akože séria Bratrstvo od Wardovej je úžasná naozaj, lenže nejako som skončila pri deviatej časti a ďalej to nešlo, keďže následujúce časti boli znova o postavách, ktorým už knihy venované boli :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja budem rada, keď sa konečne dostanem aspoň k prvému dielu, aby som zistila, či ma séria bude baviť :D ale myslím, že to bude fajn :)

      Odstrániť
  2. S láskou, Rosie by si si mala určite prečítať :) Je to moja najoblúbenejšia kniha, samozrejme, každý môže mať iný názor ale mohla by sa ti páčiť :))) super blog :3

    OdpovedaťOdstrániť