sobota 12. marca 2016

Knižné chvíľky

Ahojte!
Aj Vám ten čas momentálne tak strašne rýchlo uteká? Ja mám pocit, že nič nestíham a všetko sa deje veľmi rýchlo. Na nič nemám čas alebo som taká unavená, že sa mi ani nič nechce, tak si pustím len nejaký môj obľúbený seriál. S čítaním je to teraz tiež trochu pomalšie. S písaním recenzií ešte horšie. Ale to sa zlepší, dúfajme.



Dnes som si dala úlohu - konečné dočítať Medenú rukavicu. Musím povedať, že som sa do nej nemohla začítať, nebavila ma tak, ako prvý diel, a preto ju čítam už asi 2 alebo 3 týždne. Recenzia bude určite v priebehu 1-2 dní. Taktiež som už dočítala Inváziu do Tearlingu, ktorá bola v konečnom dôsledku dobrá, ale priemerná. Asi ako väčšina druhých dielov.


Naopak, čo sa mi veľmi páčilo bola kniha Scotland Street. Takéto knihy zväčša nečítam, lebo mi prídu všetky podobné a ničím zaujímavé, ale táto séria je perfektná. Pokojne by som sa išla do nej pustiť znova. 

Na poobedie mám už pripravenú skvelú knihu Řekni vlkům, že jsem doma. Doprajem si k nej niečo sladké. A potom ma čaká ťažké rozhodovanie, do čoho sa pôjdem pustiť po vlkoch. Veľmi ma láka Cinder alebo mi skúste poradiť niečo vy :)

Čo máte rozčítané vy? Ako sa Vám páčili knihy, ktoré som prečítala ja? Krásny víkend prajem.

Ellie

2 komentáre:

  1. Ani jednu knihu ze sérií cos tu zmínila jsem nikdy nečetla a na ty série se asi v dohledné době nechystám, s Vlky je to ale jinak - na ty se naopak chystám už dlouho a pořád ne a ne najít čas :) Tak snad se ti budou líbit - těším se na recenzi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už aby královnu vydali i u nás, se nemůžu dočkat

    OdpovedaťOdstrániť