štvrtok 10. apríla 2014

Výhercovia narodeninovej súťaže

Včera sa skončila mesačná narodeninová súťaž a dnes som žrebovala výhercov. Ešte pred zverejnením mien sa chcem veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí sa do súťaže zapojili a takisto sa chcem poďakovať za krásne odkazy, ktoré ma veľmi potešili a povzbudili. Dúfam, že prvé narodeniny nebudú aj poslednými a o necelý rok pre vás pripravím ďalšiu narodeninovú súťaž so skvelými cenami. Všetci zapojení, čo ste nevyhrali, nezúfajte, určite nebola narodeninová súťaž poslednou na Bookverse. 

Ak ste už zabudli, súťažilo sa o tri knihy - Stratená duša, ktorú do súťaže venovalo vydavateľstvo Fragment, Hra věží a Dívka, která sahala po hvězdách, ktoré som do súťaže venovala ja. Výhercami sú teda traja šťastlivci a sú nimi: 

8 - Nicky
25 - Peťa
14 - Luce

Víťazky budem kontaktovať na e-mail a tie, ako je už zvykom, majú tri dni na odpovedanie a zaslanie adresy, na ktorú kniha poputuje, inak losujem ďalšieho výhercu. A dievčatá, takisto mi do e-mailu napíšte, ktorú knihu by ste najviac z týchto troch chceli a ja ich rozdelím podľa toho, kto odpovie najskôr. :) 

Ešte raz všetkým ďakujem a už teraz sa môžete tešiť na ďalšie súťaže.

Ellie

2 komentáre: