sobota 26. decembra 2015

Vianočná chvastačka





Keďže mi za posledné dva mesiace pribudlo dosť kníh a ja som lenivá ich teraz všetky hľadať a rozmýšľať, ktoré to boli, rozhodla som sa vám ukázať aspoň knižky, ktoré som dostala na Vianky. Tento rok som bola veľmi dobrá, pretože som si našla pod stromčekom veľa krásnych vecí, ktoré mi spravili obrovskú radosť a, samozrejme, medzi darčekmi nechýbali ani knihy. Najskôr sme rozbaľovali darčeky doma a tam som si našla 4 knižky. Štvrtý, piaty a šiesty diel Sukuby, čiže Žár, Stíny a Odhalená, ktoré mi chýbali do série. Teraz už ju konečne môžem začať čítať. A ako štvrtú som si rozbalila knižku, z ktorej mám najväčšiu radosť, pretože som ju chcela už veľmi dlho - Řekni vlkům, že jsem doma. ♥♥


Potom sme sa presunuli k sestre, kde sme tiež mali kopu darčekov. Aj ja, aj mamina sme tam dostali okrem iného aj knihy. A keďže sestra presne vie, ktoré mi spravia najväčšiu radosť, aj tam som si rozbalila knihy, po ktorých som už dlho túžila - Anna Karenina a Sny o vůni citronů, obidve s nádhernými obálkami.


A posledná knižka-omalovánka, ktorú som pod stromčekom našla je Říše divů. Keďže milujem príbeh Alice v krajine zázrakov a keďže milujem omalovánky pre dospelých, s ktorými sa teraz roztrhalo vrece, túto som chcela, odkedy som vedela, že vyjde. A nakoniec som ju aj dostala. :) 



Mimchodom, prajem vám dodatočne krásne sviatky, poriadne si ich užívajte a pochváľte sa, čo ste si pekné rozbalili pod stromčekom vy. :) A čítali ste niektorú z týchto mojich kníh? Ako sa vám páčila? :) 

Ellie

3 komentáre:

  1. Tož jsem koukala před vánoci na ty omalovánky, ale už jsem prostě zaujatá. Jako první jsem vyzkoušela Johannu Basford a ostatní mi už nepřijde dobré :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež som dostala omalovanky.Čarovny les a Kráľovstvo zvierat ale i tieto sú veľmi pekne.Prajem krásne vianoce :) Z kníh som dostala Vypravečku,Cinder a Ďaleko od hučíciho davu :)

    OdpovedaťOdstrániť