piatok 17. marca 2017

Coffee & Book Time

Krásny deň všetkým!

Po nie veľmi príjemnom týždni som sa konečne dočkala piatku, čo pre mňa znamená tri dni voľna, kedy sa môžem naplno venovať čítaniu. Ešte včera večer som dočítala Korunu, ktorá ma tak trošku sklamala, ale stále sa mi páčila. Hlavne som rada, že som si skompletizovala ďalšiu sériu a na jej recenziu sa môžete tešiť čoskoro. Potom však prišla stará známa dilema - ktorú knihu si vybrať ďalej? Tak som po dlhšej dobe oprášila môj TBR jar a musím uznať, že tentokrát som si vybrala skvelo. Na Třinácty příběh sa teším už dlho a presne na takéto niečo mám náladu po všetkých YA, ktoré som v poslednej dobe čítala. 



Sestra je síce ešte posledný deň v práci, ale poobede už takisto môže začať víkendovať s nádhernými omaľovánkami inšpirovanými Selekciou.  A opäť nás čaká naše nekonečné rozprávanie o nových prírastkoch, keďže sme ZASA spravili obrovskú objednávku kníh. Moje uvidíte na konci mesiaca a zopár z tých, ktoré si vybrala sestra, môžete vidieť nižšie. 




Neviem, či to robíte aj vy, ale my sa vždy, keď príde nová objednávka, stretneme a dokážeme každú jednu knihu rozoberať neuveriteľne dlho, napriek tomu, že sme ani jednu ešte neprečítali. Hodnotíme obálku, prečo sme si ju vybrali, ako sa nám chce čítať a kedy sa k nej chceme dostať. Niekedy, keď sa nad tým tak zamyslíme, si pripadáme ako blázni, ale je to vždy veľká zábava. :) Prajem vám všetkým krásny, pohodový a dúfajme, že aj slnečný víkend. 

Ellie

2 komentáre:

  1. Trinásty príbeh som začala čítať a nakoniec som ho ani nedočítala -_- Strašne ma nudil, a tak som to s ním vzdala :/ No som zvedavá ako zapôsobí na teba, lebo viem, že si sa naň naozaj tešila :)
    A som vážne zvedavá na prírastky. Vždy, keď vidím tú obrovskú hromádku kníh, tak nevychádzam z údivu :D Ty aj tvoja sestra ste vážne veľké knihomoľky a veľmi sa mi páči vás zvyk rozoberať knihy, aj keď ste ich ešte nečítali ^.^ Maj sa teda krásne a prajem príjemné čítanie♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma mrzí, snáď mňa nesklame, keďže som sa naň naozaj veľmi tešila :) a ďakujeme za milý komentár, vždy nás veľmi poteší :) ❤️

      Odstrániť