nedeľa 4. augusta 2013

Mesačná chvastačka (júl 2013)

Toto mesačné meme poriada Judit!
Ide o súhrn všetkých kníh, ktoré za daný mesiac pribudli do vašej knižnice. Zahrňuje knihy kúpené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzovanie. Nezahrnuje knihy požičané, ukradnuté, 
učebnice a podobné zlo. :)

***
Mám pocit, že nám so sestrou už úplne šibe, ale tým SKVELÝM knižným výpredajom sa nedá odolať. Tento mesiac sme opäť nakupovali, vo veľkom. Opäť sme navštívili zlínsky outlet, opäť tu boli internetové výpredaje a ja som si robila radosť míňaním čerstvo zarobených peňazí. Takže poďme na to!

1) KÚPENÉ KNIHY
Začneme s knihami zakúpenými v outlete. Zlákali ma Padlí andělé 1 a 2, kniha L. A. Candy a jej druhé pokračovanie - Malé sladké lži. 
Ďalšou v poradí bola kniha Tweety s city, ktorú som už prečítala a recenzia bude čoskoro na blogu.


Potom som tam našla druhú časť série Airhead - Jmenuji se Nikki. Bohužiaľ, prvú časť tam nemali, ale určite si ju plánujem čo najskôr dokúpiť. Možno v budúcej chvastačke...
Kúpila som si aj knihu Kiki Strike ve Stínovém městě,  od ktorej absolútne neviem, čo mám očakávať, ale na GR má dosť dobré hodnotenie, takže uvidíme. 
A potom tri contemporary knihy - S tebou nebo bez tebe, Řekni mi pravdu a Sex, lži a rande přes internet. Knihy majú krásne obálky a už sa na ne teším.


Z Fortuny Libri som si k recenznému výtlačku objednala knihu Kruh, ktorú som už čítala, ale chýbala mi.


Z internetu som si z výpredajovej ponuky objednala dokopy 13 kníh - ja viem, že je to dosť, ale tým cenám sa skrátka nedalo odolať a akokoľvek by som sa snažila, objednávka by sa nedala už nijakým spôsobom zmenšiť. 
Konečne som si do svojej knižnice dokúpila celú sériu Krídla. Zatiaľ som nemala ani jednu časť, prvé tri knihy som mala požičané len z knižnice. A teraz tam mám zrazu všetky štyri - Křídla, Kouzlení, Iluze a Osud. Na Osud bude čoskoro recenzia.


Ďalšou sériou, ktorá mi kompletne pribudla, je séria Paranormálové. Všetky tri knihy s nádhernými obálkami - Zlodějka duší, Nikdo není bez viny a Jednou provždy. Prvé dva diely som už čítala dávnejšie, na posledný sa chystám tento mesiac.


Ďalšia séria, aj keď už nie komplet, keďže sú zatiaľ len dva diely, je Zahrada nesmrtelnosti - Past a Hořečka. Obe časti som čítala už dávnejšie, bolo ich treba už len dokúpiť. 


Poslednými troma knihami od českej Fortuny sú Mladší, prvá časť série Banka těl, Ahoj z nebe a Lucerna v temnotě. Všetky tri majú krásne obálky a ja som nimi nadšená. Rovnako ako každou ďalšou knihou.


A už úplne poslednými troma knihami, ktoré som si kúpila sú Zůstaň, Dokonalá nevěsta a Suvenýr. Prvé dve knihy vyzerajú veľmi vtipne, hlavne Zůstaň, ktorá ma super námet a Suvenýr je moja prvá detektívka od Tess. 


2) KNIHY NA RECENZIU
Ako recenzný výtlačok som tento mesiac dostala knihu od Fortuny Libri, ktorej veľmi pekne ďakujem, Oheň, druhú časť Kruhu. Recenzia už je na blogu, kniha sa mi veľmi páčila. 


3) KNIHY, KTORÉ SOM DOSTALA
Aj tento mesiac na mňa míňala peniaze moja sestra, ktorá mi kúpila dokonca až 6 kníh, len tak pre radosť. Tak som postupne celý mesiac doma nachádzala tieto knihy: Myši, Radleyovi, Hrdinka říka ano, Popol vo vetre, Snubný prstienok a Plameň a kvet. Všetky ma veľmi, veľmi, veľmi potešili a ďakujem!!!! 



Celkovo mi teda pribudlo až 33 kníh:


Čo pribudlo tento mesiac vám? :) 
Ellie

9 komentárov:

  1. Wow!!! Nemám slov. Tolik úžasných knih. Půlku pravé hromádky jsem si taky pořídila minulý měsíc. Slevy jsou někdy opravdu neúnosné! :D :))) Jinak musím říct,klobouk dolů! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, ja som bola zo zliav úplne šťastná, akurát, že moja peňaženka menej :D

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ja sa tiež nechápem, som zvedavá, kedy ich prečítam, ale ak bude každý mesiac takýto, tak asi nikdy :D

      Odstrániť
  3. wow 8D pekne 8D
    Zlodejka duší je skvelá séria 8)
    Tweety s city mi majú dojsť, moc sa teším 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa boli Tweety s city trošku sklamanie... ale Zlodejka je super :)

      Odstrániť
  4. Waaaaaau to je nádielka. :O Série Kruh, Pasca, Paranormalcy a jednotka Banka sa mi veľmi páčili.:) K L.A. Candy by som sa rada časom dostala.:3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty si sa zbláznila!? :O :D Ale väčšinu chcem tiež (cháp tie, ktoré doma nemám :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že tak trochu hej :D viď prvá veta - mám pocit, že mi šibe :D

      Odstrániť