nedeľa 25. januára 2015

Knižné chvíľky

Momentálne mám dosť času na čítanie a blog, pretože už som viac ako mesiac doma, ak do toho rátam aj vianočné prázdniny, a ešte minimálne týždeň strávim v teple a s dobrými knižkami. V škole som od 19. decembra bola iba dva dni, pretože kvôli uzávierke známok som si musela dopísať všetky písomky. Takže tri dni som síce nečítala, ale teraz sa do toho opäť môžem pustiť naplno. 


Tieň noci, mám rozčítaný už asi týždeň. Ide to dosť pomaly, keďže sú tam veľmi tenké strany s malými písmenami, ale baví ma to rovnako ako aj prvý diel, ktorý som čítala asi pred 3 rokmi, ak sa nemýlim. A už teraz sa teším na záver trilógie, ktorý vyjde budúci mesiac. Mimochodom tú magnetku  World's Best Cupcakes som dostala od kamarátky ako bolestné a kakaové truffes od sestry ku káve. :) 


Od Ikaru mi prišla Kráľovná Tearlingu, do ktorej som sa hneď pustila. Očakávala som, že to bude taká klasická fantasy kniha v štýle Výnimočnej, ale bola som veľmi prekvapená, keď som zistila, že to je vlastne dystópia. Uvidím, ako sa mi to bude celé páčiť a som zvedavá, ako to bude pokračovať. 



Vo štvrtok som mala narodeniny a dostala som tie najlepšie darčeky, s ktorými sa musím pochváliť hneď a nepočkám s nimi do mesačnej chvastačky na konci mesiaca. Od sestry som totiž dostala dve krásne knihy - Čistý a Hra o tróny. Obidve ma veľmi lákajú, a keď dočítam Kráľovnú Tearlingu a Tieň noci, určite sa do jednej z týchto pustím.  Mimochodom, od maminy som okrem iného dostala tie krásne tulipány. ♥♥


V piatok mi pripravili oslavu moji skvelí kamaráti v našom obľúbenom podniku a aj od nich som dostala skvelé darčeky. Hlavne od mojej najlepšej kamarátky, ktorá presne vie, čo mám rada. Tá mi dala urobiť to najnádhernejšie tričko s Edom Westwickom (fanúšikovia Gossip Girl vedia, že je to môj milovaný Chuck Bass). A nielen ona, ale aj ostatní mi darovali super darčeky - niečo dobré na pitie, niečo sladké na zjedenie a niečo farebné na pery. ♥ 



A na stole ma čakalo (ako inak) 19 muffiniek. (Mimochodom, ak máte dobré oči, na prvej fotke môžete vidieť dôvod, prečo som tak dlho doma. :D) 

Čo čítate teraz vy a ako ste zvládli uzatváranie známok? :)
Ellie

9 komentárov:

  1. Jé, všechno nejlepší! Moc ti to na fotkách sluší!!! :) Já se na Královnu Tearlingu taky chystám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne! :) A ja som ju práve dočítala a musím povedať, že sa mi veľmi páčila. :)

      Odstrániť
  2. Krásné fotky :) A opožděně všechno nejlepší! :) já zrovna čtu 2. díl Hry o trůny a je to fakt skvělá série, jsem zvědavá na tvůj názor, až se do ní pustíš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!! :) Už som o tej knihe počula toľko, že si nemyslím, že by som bola iná a aj úplne podľahnem čaru tejto série ;)

      Odstrániť
  3. Opožděně všechno nejlepší! Fotky jsou skvělé a tobě to hrozně sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všetko najlepšie, maminku chválim za tulipány, sú krásne! PS: Koleno?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dodatočne všetko najlepšie a veľa zdravia! :) Krásne knižky a tulipány - tie mám veľmi rada. :)

    OdpovedaťOdstrániť