sobota 13. mája 2017

Súťaž!!!

Ahojte! :) 

Aj vy sa tak tešíte z krásneho počasia ako ja? Ja už som sa nevedela dočkať a keď ho máme konečne tu, ako ho lepšie privítať, než súťažou? :) 
Nemusíte robiť nič iné, len vyplniť formulár a odpovedať na pár otázok. Súťaž bude prebiehať od dnes do konca mája a troch výhercov vyberiem začiatkom júna. Súťaž je otvorená pre SR a ČR a každý sa môže zapojiť len raz. To by bolo k pravidlám už všetko a teraz prejdime k tomu, o čo si vlastne môžete zasúťažiť. 

1. cenu venovala do súťaže spoločnosť AlbatrosMedia, za čo im veľmi pekne ďakujem. Myslím, že lepšiu sme ani vybrať nemohli. Výherca získa Winter, záverečný diel úžasnej série Měsiční kroniky, a k tomu nejakú drobnosť.  


Druhý a tretí výherca si budú môcť vybrať z aktuálnej ponuky Bookverse bazáru. Druhý výherca si bude môcť vybrať dve knihy a tretí jednu, s tým, že do každého balíčka opäť prihodím nejakú maličkosť. 

Dúfam, že sa zapojíte v čo najväčšom počte a že ceny vás aspoň trošku nalákali. Na zapojenie stačí vyplniť nasledujúci formulár.


Všetkým zúčastneným držím palce a začiatkom júna sa dozviete výsledky! Ja vám prajem krásny víkend, veľa skvelého  čítania a majte sa úžasne! ♥ 

Ellie

2 komentáre:

  1. Júú, tak toto je skvelá súťaž! :) Ďakujem za ňu. Isto sa zapojím. Maj sa krásne! :) PS: Slnečné počasie mám rada rovnako. Jar zbožňujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť