štvrtok 23. marca 2017

Pozor AKCIA - MAGISTERIUM ! ! !



Určite ste už všetci počuli o sérií MAGISTÉRIUM. Ak náhodou ešte nie, tak by určite nemala ujsť Vašej pozornosti! Vydavateľstvo IKAR pre Vás pripravilo predajnú akciu, kde si tento komplet prvých dvoch dielov môžete objednať za 6 €. Ak sa rozhodnete objednať len 1 diel, máte ho za 5,90 € (momentálne na Buxáckych stránkach za 5,07 €) z pôvodných 12,90 €. Ide o knihy Železná skúška a Medená rukavica od Cassandry Clare a Holly Black.

Komplet si môžete kúpiť


Jednotlivo na týchto odkazoch:



Dôvodom tejto mimoriadnej ponuky, ktorá trvá len do 31. marca je, že vydavateľstvo Ikar pripravuje znovuvydanie tejto série, ale v trochu inej podobe. Takže buď môžete počkať, čo pre nás pripravujú, alebo neváhajte a zaobstarajte si tieto prvé dva diely už teraz :)

Za seba sériu môžem odporučiť a to najmä pre mladých čitateľov od 10-15 rokov. Prvý diel bol pre mňa úplná jednohubka, ktorú som si vychutnala počas jedného popoludnia. Druhý diel si ma až tak nezískal, ale dôvodom bolo, že som knihy čítala s veľkým odstupom a mnohé, ale za to dôležité maličkosti, som si nepamätala. Verím, že ak by sa knihy ku mne dostali naraz tak, ako ich máte možnosť získať Vy teraz, užila by som si ich obe rovnako.

Príjemné nakupovanie :)
Ellie


1 komentár:

  1. Sériu vydá Vydavateľstvo SLOVART, Ikar sa práv vzdal :/
    https://instagram.com/p/BR3EaMohDD2/

    OdpovedaťOdstrániť