sobota 24. októbra 2015

Unboxing

Minulý týždeň nám prišiel obrovský balík plný krásnych kníh. Sestre neuniknú žiadne výpredaje a zľavy a potom to vyzerá asi takto ...



Ja som si, žiaľ, nemohla kúpiť ani jednu, pretože momentálne musím šetriť na iné veci. Ale, našťastie, som si tento týždeň našla popri škole brigádu, tak sa pravdepodobne nákupy kníh u mňa trochu zlepšia.  Napriek tomu dve knihy z krabice som od sestry dostala - môžete si tipnúť, ktoré. :) Uvidíte ich v chvastačke za september a október.


Je tu veľmi veľa historických kníh a rodinných ság, ktoré sestra kupuje pravidelne a nesmú chýbať pri žiadnej objednávke. Ja sa asi najviac teším na Cestu sněžných ptáku a Císařský oheň. Absolútne najkrašie obálky majú knihy Obuvníkova žena a Dívka, která se dotkla nebe. Kupujeme všetko, čo sa týka Jane Austenovej alebo sestier Brontëových, takže Catherine, Tajné deníky Charlotty Brontëové a ani samotná Větrná hůrka (už niekoľká v poradí) nemohli chýbať. 



Už sa veľmi teším, keď sa do niektorej z nich pustím. Zatiaľ ich len prekladáme, listujeme, voniame a čítame si z nich úryvky. Prvoradé sú momentálne u mňa recenzné výtlačky, takže čítanie týchto musím odložiť na neurčito. Čo momentálne čítate vy? Páčia sa vám niektoré knihy z nášho nákupu? Krásny víkend a hlavne veľa čítajte! :)

 Ellie

11 komentárov:

  1. Tak tomu říkám objednávka. Boží :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je neskutečná hromádka knihy! Taky kupuji vše, co se týká Jane Austen nebo Charlotte Bronte :-) odkud jste nakupovaly, smím-li se zeptat :-) Obuvníkovu ženu si přeju už hrozně moc dlouho :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bol dosť dobrý výpredaj na Gorile, ale veľmi rýchlo sa všetko dobré vypredalo :/ Tiež som veľmi chcela Obuvníkovú ženu a určite si ju pôjdem čo najskôr prečítať :)

      Odstrániť
  3. Výpredaje na Gorile? Tiež som obzerala, ale našťastie som nemala peniaze :D Každopádne, tvoja sestra je cvok :D (Nemyslím samozrejme v zlom :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej presne, som na tom podobne :D ... A to, že je cvok, viem aj ja, vie to aj ona, ale čo sa týka kníh, je nám to úplne jedno :D :D

      Odstrániť
  4. :D preboha to je kníh :D Gorila mala dobrý výpredaj

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tomu říkám pořádná nadílka knih :O :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Těch knih ale je. ( Ale je jsou úžasné. Já teď čtu V zemi korálového stromu, kterou tam, jak koukám, taky máte a protože miluji Argentinu, tak se mi to zatím moc líbí. :) A které jsou pro tebe? Vážně netuším. Možná ta Temná hrdinka a její druhý díl?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tomu se říká pořádný unboxing! :D Skvělé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krááááása :) Taky jsem se rozšoupla u výprodeje, ale kam se hrabu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Naadhera. Ja i s brigadou bych si to dovolit nemohla. Precetla bych si Obuvnikovu zenu a Divka, ktera se dotkla nebe;)

    OdpovedaťOdstrániť