nedeľa 24. apríla 2016

Knižné chvíľky + Unboxing

Máte to aj vy tak, že sa víkendu už neviete dočkať, každú minútu máte rozplánovú a nakoniec nič z toho nestihnete? Prípadne musíte ísť nečakane do práce a všetky plány kvôli tomu zrušiť a zmeniť? To je totiž presný príklad mňa a víkendov. Ale tentokrát som vôbec nebola proti, pretože nám včera dorazili knižné objednávky, tak aspoň čiastočne doplním peňaženku :) 


Ako obyčajne sme objednávali z ČR. Nikdy neobídeme knihcentrum a ich knižný bazar, kde sa vždy nájde niečo, čo nutne potrebujem a ešte k tomu za super cenu. Ďalším veľkým plusom je poštovné zdarma pri objednávke nad 500 Kč. Keďže objednávam knihy vždy so sestrou, spoločne nie je žiadny problém tento limit dosiahnuť. 

Vyskúšali sme aj jeden nový antikvariát, kde sme našli Scarlet a Cress za super ceny. A predsa nebudeme platiť poštovné len za dve knihy a prihodili sme aj nejaké iné, ktoré nás zaujali. 


A v poslednom balíku boli knihy z Megakníh, ktoré nám k objednávke pribalili aj zľavový kupón v hodnote 50 Kč na ďalší nákup. Pozorné :) Domino má opäť skvelé zľavy, tak sme doplnili knihy od Steva Berryho a sestra si konečne kúpila sériu Selekcia v krásnom boxe. Už má aj čestné miesto na poličke. 



Minulý týždeň som si dala re-reading Twilightu. Dočítala som tretiu časť, ale čítanie štvrtej musím ešte na nejaký ten týždeň odložiť, pretože ma čakajú skvelé recenzné výtlačky. Aktuálne je to Smolná sezona, ktorá vyzerá naozaj skvele. Výborný nápad, krásne napísaná a ešte k tomu navodí aj mierne zimomriavky. Som asi v polovici, ale s jej dočítaním sa určite poponáhľam. 





















Potom ma čaká nový Jonas Jonasson od Ikaru, tretí diel Šepotání a v čítačke mám prvú poviedkovú knihu k Zaklínačovi. Kamarátka mi ju chváli už niekoľko rokov, tak som si povedala, že sa už konečne do tejto série pustím :) Vy čo práve čítate? Čítali ste niektoré z mojich kníh? Páčili sa Vám? 


Krásny a hlavne čítací víkend :) 

Ellie

5 komentárov:

  1. Wow krásne kusky. Keby mi to všetko príde domov tak ma asi vysťahujú :D Oba diely série Vek X som si aj ja kúpila na martinuse za super cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Vek X sa už veľmi teším a za také ceny sme si ich museli kúpiť :)

      Odstrániť
  2. Super hromadky... :-D Bazar na Knihcentru jssem videla, ale nikdy nezkoumala. To jsou knihy odkud?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú to knihy s miernym poškodením. Napr. zožltnuté stránky, trochu natrhnutý prebal, ale niekedy vyzerajú ako nové len mierne ochytané. Skús niekedy vyskúšať :)

      Odstrániť