pondelok 5. augusta 2013

Top týždňa (14)

Pondelkové meme od Luu.
Dnešná téma: Knihy, na ktoré nie je nikdy čas

1) Anjeli a démoni (Dan Brown)

2) Nenásytná (Meg Cabot)
3) Meno vetra (Patrick Rothfuss)

4) Naprieč vesmírom (Beth Revis)

5) Báječný svět shopaholiků (Sophie Kinsella)

6) Iskrivá (Kristin Cashore)

7) Potomkovia (Dan Wells)

8) Nadpozemská (Cynthia Hand)

9) Pomsta (Elizabeth Miles)

10) Priechod (Justin Cronin)

Ku ktorým knihám sa nemôžete dokopať vy? ;)
Ellie

5 komentárov:

  1. Iskrivú už dlho chcem čítať, od Vianoc ju mám doma, ale je taká hrubá, že nikdy na ňu nemám čas aby som ju tak v celku celú zhltla 8D ale do septembra to hádam napravím 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne aj ja tak, ja som si ju podarovala tiež na Vianoce :D ..ja teraz plánujem re-reading Výnimočnej a Ohnivej, lebo si ich už skoro vôbec nepamätám a potom hurá na Iskrivú :)

      Odstrániť
  2. Určite sa dokop k Priechodu. Viem, že je to dosť hrubá kniha a dokonca písaná ešte malými písmenkami, ale je úžasná. Ja práve čítam jej pokračovanie. A takisto z týchto odporúčam Anjelov a démonov, Nenásytnú, Naprieč vesmírom a aj tú od Sophie Kinselly, i keď si myslím, že ide o jej najslabšiu knihu, ale aj tak skvelú. A do ktorých kníh sa ja neviem dokopať? Druhá časť Uspesnej smolarky od Meg Cabot. Meg milujem, ale táto séria sa jej podla mna velmi nevydarila, kedže prva cast ma velmi nezaujala. Ale tak druhu cast mam doma, tak by som ju raz mala prelusknut :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na Naprieč vesmírom a na Nadpozemskú by som si čas určite našla. Meno vetra sa mi tiež veľmi páčilo, ale k tomu sa nejdem vyjadrovať, lebo k dvojke som sa stále nedostala a nemám pocit, že sa tak v blízkej budúcnosti aj stane :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nadpozemskú si určite prečítaj, je úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť