štvrtok 19. decembra 2013

Catching Fire (Film)

Celý rok som sa tešila na premiéru Catching Fire, ale zhodou okolností sme sa až včera vybrali do kina. V našom kine hrali CF včera posledný krát, tak sme mali šťastie, že sme to vôbec stihli. Išla som s kamarátkou, s ktorou milujeme celé Hunger Games. A boli sme nadšené!!!
Aj keď mnohí kritizovali prvý film, mne sa páčil veľmi. Bola som spokojná aj s hereckými výkonmi, efektami, akciou, so všetkým. Ale filmovú verziu druhej časti väčšina len chválila, takže mi bolo jasné, že pre mňa to bude úžasné. A naozaj bolo. 
HG boli mojou prvou dystópiou, a preto mám na ne trochu slabosť, takže aj keď by tie filmy stáli za nič, aj tak by sa mi pravdepodobne páčili. No tieto film podľa mňa stoja za pozretie. Mám chuť si ho ísť pozrieť znova. 
Pre mňa je to perfektný príbeh, perfektná kniha a perfektný film. Hneď by som si ho išla pozrieť zasa. Zatiaľ sa však uspokojím s hľadaním nádherných obrázkov, o ktoré sa s vami podelím. 
A čo vy? Čítali ste, videli ste? Čo vravíte? :)
P.S.:Zdá sa to len mne, alebo Peeta nejako opeknel? ;)

***
















Ellie

6 komentárov:

  1. Film se mi líbil. Krásné obrázky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Peeta že opěkněl? ... Ani za zlaté prase a žlutý banán :oD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přesně jak píšeš, HG byla i pro mě první dystopií, takže jsme na tom dost podobně. :D Ten film je úžasněj! Nemůžu se dočkat, až vyjde na dvd... :D Super článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. určite nie si ;) ale rýchlo to naprav! stojí to za to :)

      Odstrániť