piatok 26. decembra 2014

Knižné chvílky (7) - vianočné

Dúfam, že ste prežili krásny Štedrý deň a pod stromčekom našli to, čo ste si priali :) Ja som si najskôr rozbalila darčeky doma a potom som si našla ešte jeden veľký balíček u sestry. Tam ma čakala pekná kôpka kníh, kde som si našla pár starších kúskov z antikvariátu, ale aj nové knihy na doplnenie mojich obľúbených sérií. 


Najskôr Vám ukážem sestrine knihy, na ktoré sa aj ja veľmi teším a dúfam, že budem mať čas si ich prečítať. Ale pri toľkých skvelých kúskoch, ktoré nás čakajú v roku 2015 .... neviem, neviem!


Zimní příběh dostala odo mňa, pretože táto kniha bola jej vianočnou favoritkou a už o nej básnila strašne dlho :) Musím povedať, že je poriadne hrubá a naozaj veľmi pekná. Čítali ste ju alebo videli film? 













Knihy od Hostu taktiež nemohli chýbať a od Sarah Watersovej sme už dlho chceli niečo vyskúšať. Tretí diel série od Tahereh Mafi som dostala aj ja, ale Ježiško si asi nejako nevšimol, že mi chýba ešte aj druhý diel :D 



Moje vianočné prírastky uvidíte v chvastačke. Veď už je zasa koniec mesiaca! Ten čas strašne rýchlo letí. Už mám vybraté, ktoré z nových kníh chcem prečítať ešte do konca roka. Musím ich stihnúť, aby som splnila svoj Goodreads Reading Challenge.
Užívajte si voľno a ... čítajte ;)

Ellie

9 komentárov:

  1. Pekné fotky.Ja som si tiež na Vianoce želala Zimní příběh a dostala som ho,momentalne ho čítam a zatial sa mi to pači :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. Potom mi určite napíš, ako sa ti páčil :)

      Odstrániť
  2. Hezké fotky :) Zimní příběh znám a vypadá dost dobře, ale já bych ho asi nečetla, nejsem na tenhle typ příběhů:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa by príbeh aj lákal, ale kvôli hrúbke neviem kedy sa do knihy pustím :)

      Odstrániť
  3. Ahoj chtěla bych tě poprosit o shlédnutí mého nového knižního blogu, založila jsem ho před několika týdny. Budu moc ráda za jakýkoliv zanechaný vzkaz ve zprávách - vlastní názor, připomínky, zhodnocení ... Předem moc děkuji :) http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť