pondelok 30. apríla 2018

Konečne slnko a teplo!

Predpokladám, že aj Vy si už konečne užívate toto krásne teplé a slnečné počasie. Ja už som sa takýchto dní nevedela dočkať a zima sa mi zdala nekonečná. Teoreticky by som mala mať už aj viac času na čítanie, ale keďže je takto pekne, snažím sa čo najviac času tráviť vonku a venovať ho pohybu. 


S priateľom sa snažíme každý víkend chodiť na turistiku. V sobotu sme boli na organizovanom podujatí u nás v meste. 20 km je úspešne za nami a ja mám zo seba dobrý pocit, cítim príjemnú únavu a s čistým svedomím môžem celý týždeň po práci leňošiť. :) 





V nedeľu sme sa len tak ponevierali po okolí, na chvíľku sme sa boli prejsť, dali sme si s mamou kávičku a poobede som konečne mohla dočítať Lovkyňu čarodejníc a dopočúvať poslednú kapitolu Ready player one. To bola neuveriteľná kniha, chytila ma od začiatku až do úplného konca! Paráda a teším sa už na film. Neviem si ani predstaviť, ako sa toto dá zachytiť na filmové plátno. 



Večer sme zavŕšili návštevou kina. Nevedela som dlhšie čakať na ďalších Avengers, a tak som ešte cez týždeň kúpila lístky, aby sme mali dobré miesta. Aj táto časť bola super, vtipná a všetkých mojich milovaných hrdinov som si mohla užiť pokope. Trochu som zmätená z konca a neviem, čo mám čakať v pokračovaní. Mám už mierne obavy, ale dúfam, že sa to všetko dá "do poriadku". Neviem však pochopiť, prečo majú niektorí ľudia potrebu správať sa v kine ako v reštaurácií. Toľko jedla, čo si tam niektorí dokážu priniesť a rušiť tým ostatných je na neuverenie. Máte to aj vy tak, že Vás to nekonečné šušťanie, chrúmanie a plechovkové otváranie dokáže pri filme tak neuveriteľne rušiť? 


Momentálne sa púšťam do Nočného vtáka ? a zatiaľ to má veľmi dobrý rozbeh. Veľa nevysvetleného, záhadného a k tomu všetkému sympatický vyšetrovateľ. Ešteže máme zajtra deň voľna :) S akou knihou ho strávite vy?


 Majte sa krásne!
Ellie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára