nedeľa 8. novembra 2015

Knižné chvíľky

Tento víkend už od rána trávim v spoločnosti knihy Mágovia. Musím priznať, že som čakala niečo iné. Momentálne mám za sebou len 100 strán, ale dúfam, že dnes sa mi podarí dostať aspoň za polovicu a konečne sa dozviem, o čo autorovi v knihe vlastne ide. Zatiaľ je totiž všetko veľmi uponáhľané, takže predpokladám, že k niečomu sa dostať chce. 



Potom mám na pláne pustiť sa do knihy Talón. Dračia tematika síce nepatrí medzi moje najobľúbenejšie (resp. do kníh o drakoch sa mi nikdy nechce, ale nakoniec som bola väčšinou milo prekvapená), a verím, že táto kniha ma nesklame. Čítali ste niektorú z nich? 
Medzi čítaním si dávam prestávky, ktoré trávim prípravou do školy. Chystám si mapy na môj najneobľúbenejší predmet - tematickú kartografiu. 


Spríjemňujem si čas aj vymaľovávaním nádherných omaľovánok, ktoré som dostala aj spolu s novými pastelkami. Je to super, akoby som sa vrátila do detských čias, kedy sme so sestrou vymaľovávali aj celé hodiny. 



Krásny víkend a nezabudnite, že stále prebieha na blogu súťaž. Takže ak budete mať chuť, môžete sa  ešte do stredy zapojiť tu. Držím palce :)
Ellie


1 komentár:

  1. secret garden mám v angličtine, je to veľmi krásna omaľovánka, na spríjemnenie času :)

    OdpovedaťOdstrániť