piatok 9. mája 2014

Mesačná chvastačka (apríl 2014)

Toto mesačné meme poriada Judit!
Ide o súhrn všetkých kníh, ktoré za daný mesiac pribudli do vašej knižnice. Zahrňuje knihy kúpené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzovanie. Nezahrňuje knihy požičané, ukradnuté, 
učebnice a podobné zlo. :)

***

1) Kúpené knihy
V apríli som nakupovala. Skvelým cenám sa odolať nedá a skvelým anotáciam tiež nie. Takže prvý nákup obsahuje 7 kníh. Hra věží, o ktorú ste mohli aj súťažiť, Země divů, ktorá je nádherná a myslím si, že bude aj zaujimáva a Vládkyně koření, ktorá mi pripomína jeden film, ktorý mám rada, takže som ju musela mať. Ďalej sú to dve série. Prvé dve časti V říší Lorů - Hlad jako žádny jiný a Zabít nebo milovat a prvé dve časti Kroniky Drakeových - Srdce v sázce a Krevní msta. Obe série vyzerajú super a už sa na ne teším.


Druhý nákup je z Levných kníh, ktorým ma prekvapila moja sestra. Doniesla mi odtiaľ tri kriminálky od Fragmentu - Napsáno krví, Řez, Závod se smrtí, ďalej Nebezpečné známosti, ktoré som veľmi chcela a druhú a tretiu časť zo série Černé drahokami - Dědička stínů a Královna temnoty. Dúfam, že prvý diel si čo najskôr zoženiem.


2) Recenzné výtlačky
Na recenziu som v apríli dostala  dve knihy od vydavateľstva Ikar. Prvou je London Road, ktorá bola vynikajúca a veľmi sa mi páčila (recenzia tu) a druhou je Half Bad - Polozlý, ktorá bola zaujímavá (recenzia tu). Za obidve knihy veľmi pekne ďakujem.


3) Knihy, ktoré som dostala
Pred časom som mala meniny a v apríli mi dorazili aj meninové darčeky. Tri diely PoloSvětu, ktoré majú naozaj nádherné obálky a spracovanie a tri diely Chaosu - Hlas nože (nie je na fotke), Temný ráj, Válka hluku. Na obidve série som veľmi zvedavá.


No a pribudla mi ešte jedna kôpka kníh a to za prekonanie 20 000 návštev, znova od sestry. Sú to: Scarlett (najskôr si musím prečítať Odviate vetrom!), 50 spôsobov ako zbaliť chlapa, Rubina lyžička, Anjelská hra od Zafóna a tri knihy od Pratchetta - Koberčania, Johnny a bomba, Johnny a mŕtvi.  Ďakujem!!! :-*


***
Celkovo mi pribudlo  28 kníh (aj s knihou Hlas nože).
Ellie

5 komentárov:

  1. Krásna hromada prírastkov :) A najviac ti blahoželám k takej skvelej sestre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja chcem takú sestru! Respektíve v mojom prípade brata. Ale proste... :D
    Inak skvelé kúsky :)

    OdpovedaťOdstrániť