pondelok 28. júla 2014

Knižnica #2


Po dlhšej dobe som opäť bola v knižnici a, ako inak, som odtiaľ odišla s kopou kníh. Okrem iného som bola aj v Knihách pre každého, kde som si, samozrejme, musela kúpiť aspoň jednu knihu, ale tú uvidíte až v chvastačke. Takže prvou knihou je Zrada, ktorú si chcem už dlho prečítať, a aj keď si prvú časť už veľmi nepamätám, určite sa do nej čoskoro pustím. Séria Fallen Angels od J. R. Ward ma láka už dlhšie a práve teraz mám na ňu náladu, tak som si vzala Chamtivosť. Zber kostí si skôr zobrala sestra pre seba, ale obálka je skutočne krásna a anotácia znie tiež zaujímavo, takže ak sa jej bude páčiť, rozhodne si ju prečítam. 


Démonológa si takisto zobrala sestra a toho si pravdepodobne ani neprečítam, pretože teraz mám rozčítaných Anjelov a démonov a asi už nebudem mať náladu čítať podobný žáner. Manželská zápletka vyzerá super, nielen vďaka obálke a ja už sa na ňu teším. Na druhú časť série Rád temnoty som zvedavá, ale skôr som si ju zobrala preto, aby som si doplnila sériu, než že by som si ju nutne potrebovala prečítať. A poslednou knihou je Láska na prvý pohľad, ktorú si prečítam takisto podľa toho, ako sa bude páčiť sestre. 


***

Ellie

3 komentáre:

  1. Deti búrky si už musím prečítať...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chamtivosť je vážne super. Zber kostí ma nejako nezaujal, pre mňa to bol priemer a Zrada sa mi nepáčila, lebo tam som hneď na začiatku odhalila vraha. V druhej kapitole tuším :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zber kostí mám požičané, som zvedavá, kedy sa k tomu konečne dostanem, je to úplne super kreatívna nová téma 8)

    OdpovedaťOdstrániť