štvrtok 1. januára 2015

Happy New Year ♥

Rok 2014 sme včera slávnostne ukončili a mne neostáva nič iné, len prispieť do záplavy ďakovných a hodnotiacich článkov. V prvom rade vám do nového roku želám, aby ste boli šťastní a zdraví - to ostatné potom príde samo. Želám vám, aby bol rok 2015 ešte úspešnejší a lepší, ako ten predošlý. Želám vám, aby ste stále milovali knihy tak, ako doteraz a ešte o trochu viac.  A želám vám, aby ste do nového roku vyšli tou správnou nohou a všetko zlé nechali v roku 2014. 


V druhom rade vám všetkým ďakujem za ďalší rok, kedy ste môj blog čítali, komentovali a podporovali. Aj kvôli vám ma to stále neprestalo baviť, práve naopak, baví ma to čoraz viac. A aj vďaka tomu teraz môžem zhodnotiť rok 2014 v úžasných číslach. Nakoniec, som predsa len prečítala 111 kníh, čo bola moja Goodreads Reading  Challenge, aj keď to väčšinu roka vyzeralo, že to nestihnem. Trochu paradoxne (keď zoberiem do úvahy blížiaci sa polrok a maturitu v škole, čo ma zatiaľ veľmi netrápi) som to všetko dobehla v decembri, kedy som prečítala najviac kníh. Dokopy som teda za rok 2014 prečítala 33 836 strán v slovenskom alebo českom jazyku. Do mojej knižnice mi pribudlo 178 nových kníh (momentálny stav je teda 453 kúskov) a niečo mi hovorí, že ak budem každý rok pokračovať rovnakým tempom, nikdy neprečítam všetky moje knihy. Ale, bohužiaľ (vďakabohu), závislosť je závislosť a aspoň budem mať čo odkázať ďalšej generácii. 


Na blog za ten rok pribudlo 175 článkov, čo je síce menej než minulý rok, ale v priemere to stále vychádza na jeden článok za dva dni, čoho sa snažím držať. A keďže som minulý rok nerobila takú podrobnú štatistiku, neviem ani len odhadnúť, koľko zobrazení/komentárov/followerov mi za rok pribudlo. Každopádne k dnešnému dňu to je 37  539 zobrazení, 718 komentárov a 120 followerov. Ďakujem! :) 


A keďže nechcem, aby bol tento článok ešte dlhší a začal vás nudiť tak, že sa neprepracujete na koniec, podrobnejšiemu prehľadu toho najlepšieho (a aj najhoršieho) za minulý rok, venujem samostatný článok, ktorý môžete očakávať v blízkej dobe. 

Vaša Ellie.

3 komentáre:

  1. Ty jo, to teda bych úspěšný rok! :) Hodně štěstí do dalšího roku!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja ti prajem všetko dobré v novom roku!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Waaau, 178 kúpených kníh ? :D Závidím, ale zas tvojej peňaženke nie :D

    OdpovedaťOdstrániť