nedeľa 31. augusta 2014

V Česku vyjde v septembri:

Vydavateľstvo Baronet

Trable - Samantha Towle 


Trable majú klasickú šablónku new-adult kníh, ale dosť ma lákajú. Možno preto, že sa príbeh nebude zbytočne naťahovať na 45 dielov a všetko sa vyrieši v jednej knihe.

Buď se mnou - J. Lynn (Wait For You 2.)


Zatiaľ som nečítala ani prvú časť, ale plánujem to čo najskôr napraviť a ak sa mi bude páčiť, určite si zakúpim obidve knihy zo série.

Vydavateľstvo BBart

Kruté - Sara Shepard (Pretty Little Liars 10.)


Seriál zbožňujem, ale knihy ma až tak veľmi nezaujali. Teda, čítala som len prvý diel, ale ten bol pre mňa priemerný, a tak som sa do ďalších častí ani nepúšťala. Možno niekedy, ale momentálne u mňa boduje seriál viac ako knihy. 

Vydavateľstvo Knižní klub

Trojice - Sarah Lotz


Trojica vyšla už aj u nás, ale táto kniha ide mimo mňa. Téma ma vôbec neláka, a aj keď kniha môže byť fajn, asi to nebude nič pre mňa. 

Dny krve a hvězdného třpytu - Laini Taylor (Daughter of Smoke and Bone 2.)


Aj táto kniha vyšla už u nás, ale zatiaľ som si ju nekúpila. Doma mám jednotku, ktorú som ešte nečítala a pokračovanie si dokúpim, až keď zistím, či ma vôbec táto séria bude baviť. 

Do poklidné moři - Veronica Rossi (Under the Never Sky 3.)


Na záver tejto trilógie sa naozaj veľmi teším. Niečím ma upútala tak, že patrí medzi moje najobľúbenejšie a ja som skutočne zvedavá, ako to celé dopadne. 

Vydavateľstvo Egmont

Tady a teď - Ann Brashares 

Na Tady a teď som dosť zvedavá, ale myslím, že kniha sa mi bude páčiť, aj keď takmer netuším, o čom to má byť. Stačí mi, že viem, kto to napísal. Klub putovných džínsov je moja detská srdcovka. 

Vydavateľstvo Plus

Kde se touláš, Bernadetto! - Maria Semple


Vydavateľstvo Motto

Políbená měsícem - Amy Plum (Revenants 2.)


Vydavateľstvo CooBoo

Selekce - Kiera Cass (The Selection 1.)


Jednou ano, dvakrát ne - Cylin Busby


Aj keď si myslím, že toto bude výborná kniha, až  tak veľmi ma neláka. Pravdepodobne na ňu nemám momentálne náladu, ale v budúcnosti si ju rada prečítam. 

Zářijová světla - Carlos Ruiz Zafón (Niebla 3.)


Knihy od Zafóna majú čaro, vďaka ktorému ma dostali. A preto si nenechám ujsť ani poslednú knihu z voľnej trilógie pre mládež.

Podivuhodné a krásne soužení Avy Lavender - Leslye Walton


Táto kniha ma láka ako obálkou, tak anotáciou a budem rada, keď si ju budem môcť prečítať. Myslím, že sa mi bude veľmi, veľmi páčiť a bude taká...magická. 

Svůdné nebezpečí - Wendy Higgins (The Sweet Trilogy 2.)


Jedna z mojich najočakávanejších kníh tohto roka. Svůdné zlo sa mi páčilo tak veľmi, až ma to prekvapilo. Takže sa už nemôžem dočkať pokračovania (a Kaidana).

Jen si troufni - Katie McGarry (Pushing the Limits 2.)


Druhé pokračovanie knihy Překroč svůj stín si takisto nenechám ujsť, ale už mám od neho menšie očakávania. Jednotka ma tak trochu sklamala a vlastne si už ani poriadne nepamätám, o čom bola. Ale čo ma teší, je fakt, že predchádzajúca kniha sa ukončila a v druhej časti sa už dej sústreďuje okolo iných hrdinov. 

Dveře do prázdnoty - Victoria Schwab (The Archived 2.)


Ďalšia (a posledné) druhé pokračovanie, ktoré nám milé CooBoo tento mesiac pripravilo. Tiež sa naň veľmi teším, pretože jednotka ma veľmi milo prekvapila a myslím, že ani druhá časť nebude za prvou zaostávať. A obálky sa k sebe perfektne hodia, takže spolu budú vyzerať super.

Ellie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára